Publicatiedatum: 16-10-2024
SmartwayZ.NL neemt dit jaar deel aan het Startup in Residence Intergov programma, waarbij startups worden uitgedaagd om innovatieve oplossingen te pitchen voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Dit programma biedt startups de kans om samen met de overheid hun ideeën verder te ontwikkelen en te implementeren. In een periode van vijf maanden werken de geselecteerde startups aan hun oplossing, ondersteund door een waardevol innovatieprogramma.

SmartwayZ.NL richt zich op drie specifieke challenges:

  1. Bevorder fietsen op bedrijventerreinen: Hoe kunnen we fietsen aantrekkelijker en toegankelijker maken voor werknemers op bedrijventerreinen?
  2. Duurzame oplossingen voor de laatste kilometer: Welke slimme en duurzame manieren kunnen we bedenken om de laatste kilometers van vervoer efficiënter en milieuvriendelijker te maken?
  3. Burgerparticipatie in het openbaar vervoer: Hoe kunnen we de betrokkenheid en inspraak van burgers vergroten bij het vormgeven van openbaar vervoersoplossingen?

Heb jij een innovatieve oplossing voor een van deze uitdagingen? Dan nodigen we je uit om je aan te melden voor het programma! De startups met de beste ideeën krijgen de kans om hun concepten te testen en te verbeteren, met als doel een snelle en effectieve impact te maken in samenwerking met de overheid.

Waarom meedoen?

Werk samen met experts en beleidsmakers om je idee te realiseren.
Co-creëer oplossingen die direct bijdragen aan een toekomstbestendige mobiliteit.
Neem deel aan een intensief vijfmaandenprogramma dat je ondersteunt bij de implementatie van je oplossing.
Doe mee en maak samen met SmartwayZ.NL het verschil!

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek de website van Startup in Residence.